De 7 zekerheden van Mr. Einstein

1. Personeelsplanning zoals het hoort!

Mr. Einstein heeft de slimste oplossing waarmee wij u op elk moment inzicht kunnen bieden in uw personeelsplanning, personeelskosten en bied ik u meer inzicht in uw bedrijfsprocessen. Met onze app heeft u realtime inzage in gewerkte uren, kosten, personele bezetting en medewerkerstevredenheid. Voor ú een verademing en voor uw personeel een rooster dat binnen één ‘swipe’ te coördineren is. Dit doen wij met behulp van tools waarmee we u bewuster kunnen laten ondernemen.

2. De slimste App voor de horeca

Met onze gepersonaliseerde app staat u makkelijk in contact met uw personeel en bieden we eenvoudig inzicht in alle personeelszaken. De Mr. Einstein App geeft u realtime inzage in gewerkte uren, personeelskosten, personele bezetting én medewerkerstevredenheid. Het biedt een personeelsrooster dat binnen één ‘swipe’ te coördineren is. Zo kunt u nog slimmer ondernemen.

3. Geen zelfstudie bij wetswijzigingen

Mr. Einstein is uw eigen WizKid op HR-gebied. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen die invloed hebben op uw werknemers. Wij zorgen dat u tijdig geïnformeerd bent. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het oerwoud van wet- en regelgeving in Nederland.

4. Mr. Einstein betaalt zieke medewerkers

Niets is zo vervelend dan zieke medewerkers, zowel voor u de zieke als u als ondernemer. Medewerkers die langdurig ziek zijn hebben effect op uw personeelsplanning én u bent zijn verplicht om loon door te betalen, ook tijdens een eventueel tweede ziektejaar. Veel werkgevers hebben hierdoor te maken met dubbele loonkosten en stijgende verzekeringspremies. Bij Mr. Einstein betaalt u alleen de gewerkte uren van uw medewerkers.

5. Flexibiliteit in rustige en drukke tijden

In geval van drukke of juist minder drukke tijden, bent u met Mr. Einstein flexibel. Zowel voor het inzetten van meer of minder medewerkers en ook in de kosten. Bij rustige dagen………qua inzet en kosten van medewerkers. Bovendien verzorgt Mr. Einstein alle werkzaamheden in geval van ontslag en komen ook kosten vanuit het zogenoemde leeglooptraject voor rekening van Mr. Einstein. U loopt hierbij dus geen enkel risico. Daarnaast gaan we, in overleg met u en uw medewerkers, op zoek naar de beste oplossing.

6. Transparante in alle kosten

Mr. Einstein geeft u duidelijk inzicht in de kosten van uw werknemers. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ons tarief is opgebouwd met alle verplichte onderdelen zoals brutoloon, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioenpremie en sociale lasten. U bent dus direct op de hoogte van de exacte kosten per uur en wat het oplevert.

7. Meer tijd om te ondernemen

Meer tijd wil elke ondernemer wel. Mr. Einstein biedt het! Wij kunnen al uw personeels-, en salarisadministratie uit handen nemen. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het doorvoeren van mutaties in de medewerker gegevens, het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen, re-integratie en Wet Poortwachter, het verstrekken van loonstroken, jaaropgaven etc. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen van het ondernemen.

Weten wat je met onze software kunt?

Mr. Einstein bewegende snor