Verbeter uw HR dienstverlening met Mr. Einstein

Mr. Einstein plant

De HR specialist voor HORECA bedrijven

Als volwaardig HR-partner gaan we continu de interactie met u aan om uw op het hoogste niveau te adviseren en bieden we oplossingen waarmee we uw personeelsadministratie minimaliseren en u zich kunt concentreren op het ondernemen. Geen omkijken naar de arbeidscontracten, loonstroken, loonbetalingen of pensioenafdracht. U kunt uw volledige personeelsbeheer onderbrengen bij Mr. Einstein, of gewoon een klein onderdeel als u dat prettige vindt. Zo heeft u meer tijd om te zorgen voor tevreden gasten in uw horecagelegenheid.

Mr. Einstein geld

Uw volwaardige HR-partner

Mr. Einstein weet als geen ander dat goed horecapersoneel schaars is, daarom moet u ze koesteren. Mr. Einstein zorgt niet alleen voor tevreden personeel, maar neemt ook uw personeelsadministratie uit handen en biedt de slimste software om u tijd te besparen en bedrijfsvoering te verbeteren. Zo heeft u een volwaardige HR afdeling in huis.

Mr. Einstein Payroll voordelen

Meer tijd om te ondernemen

Meer tijd wil elke ondernemer wel. Mr. Einstein biedt het! Wij kunnen al uw personeels-, en salarisadministratie uit handen nemen. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het doorvoeren van mutaties in de medewerker gegevens, het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen, re-integratie en Wet Poortwachter, het verstrekken van loonstroken, jaaropgaven etc. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen van het ondernemen.

Uw personeel krachtiger maken met online horeca trainingen!

Online leren is in vele branches al niet meer weg te denken als leermethode, een academy die zowel online trainingen ondersteund maar ook praktijktraining, checklists en functioneringsgesprekken. Iedereen kan zelf bepalen wanneer de trainingen gevolgd worden, dit hoeft niet meer klassikaal op een vaste dag.

De informatie en kennis overdracht wordt hierdoor een stuk eenvoudiger zodat iedereen op top niveau kan presteren. Dit is goed voor de omzet en de gastbeleving.

Lamp Mr. Einstein

Nooit meer onduidelijkheid via onze online kennisbank

Mr. Einstein is uw eigen WizKid op HR-gebied. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen die invloed hebben op uw werknemers. Wij zorgen dat u tijdig geïnformeerd bent, alle kennis is ook toegankelijk via onze online kennis bank. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het oerwoud van wet- en regelgeving in Nederland.

We hopen u hier binnenkort ook te kunnen vermelden.

Marielle van Zantvoort
“Het gebruik van Mr. Einstein scheelt me zo veel tijd!”

Marielle van Zantvoort – eigenaresse Claire Culinair

Omar Waseq
“Reactie binnen enkelen minuten ook in het weekend en in de avond, daar worden wij blij van! De verloning loopt op rolletjes en ons personeel is dik tevreden. We hebben eindelijk een duidelijk overzicht van ons planrooster & personeelskosten!”

Omar Waseq – directeur bij Het Filmcafé Utrecht

Dick van Gerwen
“De communicatie is snel en prettig en ze komen de gemaakte afspraken na!”

Dick van Gerwen – ondernemer, Liberty Foodbar & Jumbo Dick van Gerwen

Chris
“De personeelsplanning van Mr. Einstein is een verrijking voor onze zaak, die hadden we eerder moeten ontdekken! Plannen gaat nu zo veel sneller, makkelijker en duidelijker.”

Christopher Ge – eigenaar Indonesia Son

Delacroix
“Eindelijk onze personeelsplanning goed geregeld! Voor iedereen is alles duidelijk en voor mij scheelt het zoveel kostbare tijd!”

Raymond de la Croix – directeur Open View Group

“De app is perfect voor een overzichtelijke personeelsplanning.”

Nicolas MacKenzie Nelson – oprichter en eigenaar Brendan&MacKenzie

Over Mr. Einstein HR

Mr. Einstein is ontstaan vanuit een jarenlang avontuur in de horeca-uitzendbranche. Binnen korte tijd werden we wereldkampioen ‘plannen’ en maakten we kennis met de werknemers van de 21e eeuw. Een generatie die andere eisen stelt aan zijn werknemerschap en het liefst zelf de touwtjes in handen heeft als het gaat om wanneer en met wie er gewerkt wordt. We zagen doorgewinterde ondernemers het overzicht kwijtraken in omslachtige Excel sheets. Snakkend naar handvatten om met hun slimme, sterke en eigenzinnige werknemers te communiceren. Vanuit deze gewaarwording werd op een mooie dag Mr. Einstein geboren.

Mr. Einstein is de slimste dienstverlener voor de horeca. Zo hebben wij door onze jarenlange horeca-ervaring een slimme personeelsplanning tool ontwikkeld. Deze tool zorgt ervoor dat uw medewerkers u helpen met de  personeelsplanning én geeft u op elk moment een helder overzicht van de personeelskosten.

Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid aangeven, zien binnen een oogopslag wanneer er ruimte is in de roosterplanning en kunnen zichzelf direct aanmelden voor een dienst. Hierdoor vult de planning zich gemakkelijk.

Na een dienst geven medewerkers d.m.v. een sterren-rating aan hoe fijn ze gewerkt hebben, en kunt u uiteraard aangeven hoe goed de medewerker gewerkt heeft. Zo maken jullie samen het werken bij uw bedrijf beter én leuker. Ideaal toch!

Mr. Einstein geld

Vraag een gesprek aan bij Mr. Einstein

Mr. Einstein bewegende snor