Loonadministratie in Amsterdam

Lijnbaansgracht 206 HS
1016 XA Amsterdam
Routebeschrijving

Smart ondernemen?

Contact Mr. Einstein!

Ik bied u een oplossing die de samenwerking met uw horecapersoneel eenvoudiger maakt dan ooit tevoren: Planning + Payroll = Playroll.

 

Smart me up, Mr. Einstein!

Wilt u de loonadministratie uitbesteden in Amsterdam?

Bent u van plan om de loonadministratie uit te besteden in Amsterdam? Mr. Einstein heeft een ruime ervaring in payroll en we ondersteunen u graag met een passend advies in Amsterdam. We zijn een professionele partij en bieden tal van efficiënte HR oplossingen aan tegen gunstige prijzen. De loonadministratie is een tijdrovend specialisme en moet uiteraard perfect geregeld zijn. Er komt van alles bij kijken, daarom is specifieke kennis en aandacht van essentieel belang. Wanneer u kiest voor de loonadministratie van Mr. Einstein, behoudt u de maximale grip op uw medewerkers. Wilt u meer weten over het uitbesteden van de loonadministratie in Amsterdam? Maak dan gerust een account aan of vraag een gesprek aan.

Voor de loonadministratie is specifieke kennis vereist

Heeft u een bedrijf of onderneming in Amsterdam én krijgt u te maken met personeel? Dan is het erg belangrijk dat de loonadministratie goed wordt uitgevoerd. Uiteraard dient u elke periode salaris uit te betalen en de loonaangifte in te dienen bij de Belastingdienst. Maar doordat de wetgeving keer op keer veranderd, is loonadministratie erg specialistisch werk. Dankzij de kennis en gebruiksvriendelijke software van Mr. Einstein, kunt u efficiënt aan de slag met de loonadministratie. Zo bevat onze software een plansysteem, een gepersonaliseerde app, een urenregistratie en nog veel meer. Dus als u uw loonadministratie wilt uitbesteden in Amsterdam, dan is Mr. Einstein de partij waar u naar op zoek bent.

Mr. Einstein payroll potlood
blank

CONTACT

Heeft u vragen? Laat hier een bericht achter

Mr. Einstein maakt van u
een aantrekkelijke werkgever

Mr. Einstein bewegende snor