Loonadministratie in Friesland

Vestdijk 59-B
5611 CA Eindhoven
Routebeschrijving

Smart ondernemen?

Contact Mr. Einstein!

Ik bied u een oplossing die de samenwerking met uw horecapersoneel eenvoudiger maakt dan ooit tevoren: Planning + Payroll = Mr. Einstein.

 

Smart me up, Mr. Einstein!

Loonadministratie uitbesteden in Friesland

Wilt u graag uw loonadministratie uitbesteden in Friesland? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Mr. Einstein is een betrouwbare en zeer vakkundige partij met een volledige focus op loonadministratie in Friesland. Er zijn tal van efficiënte HR oplossingen mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven. U hoeft zich geen zorgen te maken over ontevreden medewerkers of misverstanden, want wij zijn namelijk NEN440-1 gecertificeerd. Bent u een ondernemer in Friesland en op zoek naar een loonadministratie expert? Neem dan contact met ons op via 085 303 7172 en informeer naar de uitbesteding van uw salarisadministratie in Friesland. Hoe eerder wij u van dienst kunnen zijn, des te eerder kunt u starten met tijd besparen.

Loonadministratie specialist in Friesland

Wanneer u kiest voor het uitbesteden van uw loonadministratie in Friesland, dan biedt dat veel gemak en diverse voordelen. U kunt volledig de focus leggen op uw onderneming, zonder dat u veel tijd kwijt bent met personeelszaken. Doordat de personeelsadministratie uit handen genomen wordt, zult u enorm veel tijd besparen en de bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Dankzij onze gebruiksvriendelijke planningssoftware en loonadministratie krijgt u een beter inzicht in de bedrijfsprocessen. Onze app wordt gezien als de meest efficiënte app voor in de horeca. Hiermee krijgt u direct een inzage in de gewerkte uren, kosten voor het personeel en de tevredenheid van uw medewerkers.

Loonadministratie voor de horeca in Friesland

Als u als ondernemer actief bent in de horeca branche in Friesland, dan wilt u graag zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zorgen over uw personeel. Daarom is de uitbesteding van uw loonadministratie een uitstekende oplossing in de hospitality- en horeca branche. Heeft u een café, restaurant, camping, hotel of een andere horeca gelegenheid in Friesland? Dan zijn wij, Mr. Einstein, de partij die uw salarisadministratie uit handen kan nemen. Met onze hulp wordt ondernemen in de horeca branche weer een stuk aangenamer. De payroll in Friesland en andere administratieve handelingen nemen we van u over. Zo kunt u de focus houden op uw rol als gastheer of gastvrouw. Wilt u meer weten over loonadministratie in Friesland? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Personeelsplanning van Mr. Einstein

Mr. Einstein heeft de slimste oplossing waarmee wij u op elk moment inzicht kunnen bieden in uw personeelskosten, personeelsplanning en bied ik u meer inzicht in uw bedrijfsprocessen. Met onze app heeft u real-time inzage in gewerkte uren, kosten, personele bezetting en medewerkerstevredenheid. Voor ú een verademing en voor uw personeel een rooster dat binnen één ‘swipe’ te coördineren is. Dit doen wij met behulp van tools waarmee we u bewuster kunnen laten ondernemen in Friesland. De planningstool is onderdeel van de software van Mr. Einstein die u niet alleen tijd bespaart maar ook helpt met verantwoord ondernemen. En uiteraard hebben we ook een App voor uw smartphone zodat u altijd en overal de planning kunt afronden en inzicht heeft in uw personeelskosten. Wilt u onze planningssoftware zelf eens uitproberen? Maak dan snel een gratis account aan.

Mr. Einstein payroll potlood

CONTACT

Heeft u vragen? Laat hier een bericht achter

Mr. Einstein maakt van u
een aantrekkelijke werkgever

Mr. Einstein bewegende snor