Payroll in Eindhoven

Prins Hendrikstraat 15a
5611 HH Eindhoven
Routebeschrijving

Smart ondernemen?

Contact Mr. Einstein!

Ik bied u een oplossing die de samenwerking met uw horecapersoneel eenvoudiger maakt dan ooit tevoren: Planning + Payroll = Playroll.

 

Smart me up, Mr. Einstein!

Payroll bedrijf in Eindhoven – Mr. Einstein

Bent u op zoek naar een organisatie die u wilt inschakelen voor payroll in Eindhoven? Mr. Einstein is een betrouwbare en professionele partij die gespecialiseerd is in payrolling. We bieden dan ook tal van efficiënte HR oplossingen aan tegen aantrekkelijke tarieven. We zijn NEN440-1 gecertificeerd zodat u zich niet druk hoeft te maken over ontevreden medewerkers of misverstanden. Bent u een ondernemer in Eindhoven en op zoek naar een payroll bedrijf? Neem dan contact met ons op via 0800 – 67346783 en informeer naar onze payroll in Eindhoven. Hoe eerder wij u van dienst kunnen zijn, des te eerder kunt u tijd besparen.

Start met payrolling in Eindhoven

Wanneer u kiest voor payrolling voor uw onderneming in Eindhoven, dan biedt dat veel gemak en voordelen. U kunt zich volledig focussen op het ondernemen, zonder dat u veel tijd kwijt bent met de personeelszaken. Doordat de personeelsadministratie uit handen genomen wordt, kunt u enorm veel tijd besparen en uiteraard de bedrijfsvoering verbeteren. Met onze slimme payroll en planning software krijgt u meer inzicht in de bedrijfsprocessen. Onze App wordt gezien als de slimste app voor in de horeca. Deze geeft u direct een inzage in de gewerkte uren, personeelskosten en tevredenheid van de medewerkers.

Mr. Einstein payroll potlood
blank

CONTACT

Heeft u vragen? Laat hier een bericht achter

Mr. Einstein maakt van u
een aantrekkelijke werkgever

Mr. Einstein bewegende snor