Verbeter uw personeelsplanning

Mr. Einstein plant

De oplossing voor personeelsplanning

Mr. Einstein heeft de slimste oplossing waarmee wij u op elk moment inzicht kunnen bieden in uw personeelskosten, personeelsplanning en bied ik u meer inzicht in uw bedrijfsprocessen. Met onze app heeft u realtime inzage in gewerkte uren, kosten, personele bezetting en medewerkerstevredenheid. Voor ú een verademing en voor uw personeel een rooster dat binnen één ‘swipe’ te coördineren is. Dit doen wij met behulp van tools waarmee we u bewuster kunnen laten ondernemen.

Mr. Einstein geld

Mr. Einstein Genius personeelsplanning

Mock-up Phone

De planningstool is onderdeel van de software van Mr. Einstein die u niet alleen tijd bespaart maar ook helpt met verantwoord ondernemen. En uiteraard hebben we ook een App voor uw smartphone zodat u altijd en overal de planning kunt afronden en inzicht heeft in uw personeelskosten.

Naast de planningstool biedt Mr. Einstein meer functies die het voor u als ondernemer makkelijker maakt zoals:

  • Opstellen en afsluiten (arbeids)contracten
  • Loonadministratie
  • Berekenen en afdragen werknemerslasten
  • Berekenen en afdragen werkgeverslasten
  • Opstellen en verzending loonstrook
  • Uitvoeren verzuimbeleid
  • Nieuwe medewerkers inschrijven
  • Facturatie
Mr. Einstein Payroll voordelen

Meer tijd om te ondernemen

Meer tijd wil elke ondernemer wel. Mr. Einstein biedt het! Wij kunnen al uw personeels-, en salarisadministratie uit handen nemen. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het doorvoeren van mutaties in de medewerker gegevens, het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen, re-integratie en Wet Poortwachter, het verstrekken van loonstroken, jaaropgaven etc. Zo kunt u zich bezighouden met de leuke dingen van het ondernemen.

De slimste App voor de horeca

Met onze gepersonaliseerde app staat u makkelijk in contact met uw personeel en bieden we eenvoudig inzicht in alle personeelszaken. De Mr. Einstein App geeft u realtime inzage in gewerkte uren, personeelskosten, personele bezetting én medewerkerstevredenheid. Het biedt een personeelsrooster dat binnen één ‘swipe’ te coördineren is. Zo kunt u nog slimmer ondernemen.

Lamp Mr. Einstein

Geen zelfstudie bij wetswijzigingen

Mr. Einstein is uw eigen WizKid op HR-gebied. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen die invloed hebben op uw werknemers. Wij zorgen dat u tijdig geïnformeerd bent. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het oerwoud van wet- en regelgeving in Nederland.

We hopen u hier binnenkort ook te kunnen vermelden.

Marielle van Zantvoort
“Het gebruik van Mr. Einstein scheelt me zo veel tijd!”

Marielle van Zantvoort – eigenaresse Claire Culinair

Omar Waseq
“Reactie binnen enkelen minuten ook in het weekend en in de avond, daar worden wij blij van! De verloning loopt op rolletjes en ons personeel is dik tevreden. We hebben eindelijk een duidelijk overzicht van ons planrooster & personeelskosten!”

Omar Waseq – directeur bij Het Filmcafé Utrecht

Dick van Gerwen
“De communicatie is snel en prettig en ze komen de gemaakte afspraken na!”

Dick van Gerwen – ondernemer, Liberty Foodbar & Jumbo Dick van Gerwen

Chris
“De personeelsplanning van Mr. Einstein is een verrijking voor onze zaak, die hadden we eerder moeten ontdekken! Plannen gaat nu zo veel sneller, makkelijker en duidelijker.”

Christopher Ge – eigenaar Indonesia Son

Delacroix
“Eindelijk onze personeelsplanning goed geregeld! Voor iedereen is alles duidelijk en voor mij scheelt het zoveel kostbare tijd!”

Raymond de la Croix – directeur Open View Group

“De app is perfect voor een overzichtelijke personeelsplanning.”

Nicolas MacKenzie Nelson – oprichter en eigenaar Brendan&MacKenzie

Over Mr. Einstein

Mr. Einstein is ontstaan vanuit een jarenlang avontuur in de horeca-uitzendbranche. Binnen korte tijd werden we wereldkampioen ‘plannen’ en maakten we kennis met de werknemers van de 21e eeuw. Een generatie die andere eisen stelt aan zijn werknemerschap en het liefst zelf de touwtjes in handen heeft als het gaat om wanneer en met wie er gewerkt wordt. We zagen doorgewinterde ondernemers het overzicht kwijtraken in omslachtige Excel sheets. Snakkend naar handvatten om met hun slimme, sterke en eigenzinnige werknemers te communiceren. Vanuit deze gewaarwording werd op een mooie dag Mr. Einstein geboren.

Mr. Einstein is de slimste dienstverlener voor de horeca. Zo hebben wij door onze jarenlange horeca-ervaring een slimme personeelsplanning tool ontwikkeld. Deze tool zorgt ervoor dat uw medewerkers u helpen met de  personeelsplanning én geeft u op elk moment een helder overzicht van de personeelskosten.

Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid aangeven, zien binnen een oogopslag wanneer er ruimte is in de roosterplanning en kunnen zichzelf direct aanmelden voor een dienst. Hierdoor vult de planning zich gemakkelijk.

Na een dienst geven medewerkers d.m.v. een sterren-rating aan hoe fijn ze gewerkt hebben, en kunt u uiteraard aangeven hoe goed de medewerker gewerkt heeft. Zo maken jullie samen het werken bij uw bedrijf beter én leuker. Ideaal toch!

Mr. Einstein geld

Maak nu uw Mr. Einstein Personeelsplanner account aan

Mr. Einstein bewegende snor