Personeelsplanning in Middelburg

Smart ondernemen?

Contact Mr. Einstein!

Ik bied u een oplossing die de samenwerking met uw horecapersoneel eenvoudiger maakt dan ooit tevoren: Planning + Payroll = Mr. Einstein.

 

Smart me up, Mr. Einstein!

Personeelsplanning in Middelburg

Bent u als horeca ondernemer in Middelburg op zoek naar een slimme oplossing voor de personeelsplanning? Een oplossing waarmee u op elk moment van de dag een inzage kunt krijgen in de planning en personeelskosten? Dan is Mr. Einstein de ideale oplossing voor uw horeca onderneming in Middelburg. U krijgt een realtime inzage in de gewerkte uren, de kosten en de tevredenheid van uw personeel. Voor u als ondernemer in Middelburg een ware verademing. Voor uw horeca personeel een rooster dat eenvoudig te coördineren is. Zou u meer willen weten over de mogelijkheden van Mr. Einstein en personeelsplanning in Middelburg? Neem contact met ons op via 085 303 7172 voor een persoonlijk gesprek of maak eenvoudig en snel een gratis account aan.

Bespaar tijd met onze personeelsplanning

Dankzij onze online planningstool kunt u een hoop tijd besparen en verantwoord ondernemen in Middelburg. De software van Mr. Einstein is beschikbaar via een handige app voor uw smartphone zodat u overal de planning af kunt ronden. En u heeft altijd een inzage in de personeelskosten. Maar daarnaast heeft onze planningssoftware nog meer handige voordelen: Zo hoeft u niet meer te werken met grote stapels urenbriefjes of onoverzichtelijke Excel sheets. Maar ook personeelscontracten voor uw horeca onderneming in Middelburg zijn zo geregeld. U als ondernemer hoeft alleen het rooster en de gewerkte uren van uw personeel goed te keuren. Wilt u de personeelskosten weten voor uw horeca onderneming in Middelburg? In no-time heeft u een overzichtelijke inzage in de personeelskosten.

Meer tijd om te ondernemen in Middelburg

Met de personeelsplanning app van Mr. Einstein houdt u meer tijd over om te ondernemen. Maar wij kunnen nog (veel) meer betekenen voor u en uw horeca gelegenheid in Middelburg. Veel tijdrovende en administratieve processen in uw bedrijf kunt u aan ons overlaten. Wat dacht u van het aanmelden van nieuwe medewerkers? Of het uitbesteden van de loonadministratie in Middelburg? Mr. Einstein kan deze processen eenvoudig uit uw handen nemen. Wanneer er zaken gewijzigd worden in de wetgeving, dan is Mr. Einstein daar volledig van op de hoogte. Wij zorgen ervoor dat u tijdig wordt geïnformeerd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het oerwoud van wet- en regelgeving in Nederland. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben?

Payroll organisatie in Middelburg

Naast onze gebruiksvriendelijke en tijdbesparende software is Mr. Einstein ook een uitstekend payroll bedrijf in Middelburg. We zijn een professionele en zeer betrouwbare partij met payroll in Middelburg als een van onze specialismen. Mr. Einstein biedt tal van efficiënte HR oplossingen aan en is NEN440-1 gecertificeerd. Ideaal voor horeca ondernemers in Middelburg. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ontevreden medewerkers of andere misverstanden. Uw tijd en energie kunt u gebruiken om te ondernemen. Heeft u belangstelling en zou u een persoonlijk adviesgesprek willen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via 085 303 7172. Hoe eerder wij u kunnen helpen, des te eerder kunt u starten met tijd besparen.

Mr. Einstein payroll potlood

CONTACT

Heeft u vragen? Laat hier een bericht achter

Mr. Einstein maakt van u
een aantrekkelijke werkgever

Mr. Einstein bewegende snor