Onze Loonadministratie ontzorgt ondernemers

Payroll van Mr. Einstein
Mr. Einstein plant

Wat is loonadministratie?

In het kort: bij loonadministratie wordt Mr. Einstein uw administratie kantoor en HR adviseur voor u en uw medewerkers. U neemt de mensen aan die u wilt, wij regelen de rest. U kunt eigen arbeidscontracten aanbieden of gebruik maken van onze contracten. Wij zorgen voor alle zaken rondom verloning en administratie. Met één druk op de knop kunt u zelf uw medewerkers uitbetalen voor de gewerkte uren. Dit betekent dat u ‘baas in eigen huis’ blijft maar u wel volledig kan richten op de kernactiviteiten van uw onderneming!

Mr. Einstein geld

Hoe zijn de verhoudingen bij loonadministratie?

Wanneer u gebruik maakt van onze loonadministratie houdt u maximale grip op uw medewerkers. U kunt zelf uw personeel selecteren (werving & selectie), u bepaalt zelf de arbeidsvoorwaarden (zoals de hoogte van het salaris en de werktijden) en plant zelf de periodieke functionering- en beoordelingsgesprekken in.

HR
Mr. Einstein Payroll voordelen

Flexibiliteit in rustige en drukke tijden

In geval van drukke of juist minder drukke tijden, bent u met Mr. Einstein flexibel. Zowel voor het inzetten van meer of minder medewerkers en ook in de kosten. Bij rustige dagen………qua inzet en kosten van medewerkers. Bovendien verzorgt Mr. Einstein alle werkzaamheden in geval van ontslag en komen ook kosten vanuit het zogenoemde leeglooptraject voor rekening van Mr. Einstein. U loopt hierbij dus geen enkel risico. Daarnaast gaan we, in overleg met u en uw medewerkers, op zoek naar de beste oplossing.

Eigen beheer vs Payroll

Bij loonadministratie in eigen beheer neemt Mr. Einstein al uw administratieve zaken rondom personeel en HR over. Mr. Einstein wordt geen juridisch werkgever van uw medewerkers. U neemt de mensen aan die u wilt, wij regelen de rest. Wij worden verantwoordelijk voor het afhandelen van alle administratieve verplichtingen en administratieve lasten. Dit betekent dat u ‘baas in eigen huis’ blijft maar u wel volledig kan richten op de kernactiviteiten van uw onderneming!

Lamp Mr. Einstein

Volledig verzorgde salarisadministratie

Een goede horecaondernemer is niet per definitie ook een goede boekhouder. Maakt u gebruik van Mr. Einstein dan nemen wij de gehele salarisadministratie voor u uit handen! Zoals de contracten, salarisuitbetaling, verlof- en verzuimregistratie, verzekeringen arbeidsongeschiktheid, loonstroken en jaaropgave. U hebt er dan geen omkijken meer naar. 

We hopen u hier binnenkort ook te kunnen vermelden.

Marielle van Zantvoort
“Het gebruik van Mr. Einstein scheelt me zo veel tijd!”

Marielle van Zantvoort – eigenaresse Claire Culinair

Omar Waseq
“Reactie binnen enkelen minuten ook in het weekend en in de avond, daar worden wij blij van! De verloning loopt op rolletjes en ons personeel is dik tevreden. We hebben eindelijk een duidelijk overzicht van ons planrooster & personeelskosten!”

Omar Waseq – directeur bij Het Filmcafé Utrecht

Dick van Gerwen
“De communicatie is snel en prettig en ze komen de gemaakte afspraken na!”

Dick van Gerwen – ondernemer, Liberty Foodbar & Jumbo Dick van Gerwen

Chris
“De personeelsplanning van Mr. Einstein is een verrijking voor onze zaak, die hadden we eerder moeten ontdekken! Plannen gaat nu zo veel sneller, makkelijker en duidelijker.”

Christopher Ge – eigenaar Indonesia Son

Delacroix
“Eindelijk onze personeelsplanning goed geregeld! Voor iedereen is alles duidelijk en voor mij scheelt het zoveel kostbare tijd!”

Raymond de la Croix – directeur Open View Group

“De app is perfect voor een overzichtelijke personeelsplanning.”

Nicolas MacKenzie Nelson – oprichter en eigenaar Brendan&MacKenzie

Wat kost loonadministratie via Mr. Einstein 

Kiest u voor loonadministratie via Mr. Einstein, dan kies u voor gemak en duidelijkheid. En met de persoonlijke App van Mr. Einstein U kunt ieder moment zien hoeveel u kwijt bent aan uw personeel. Juist voor de horeca is dit ideaal omdat de gedraaide uren maandelijks kunnen verschillen. Met loonadministratie van Mr. Einstein betaalt u een all-in tarief betaalt, dus geen facturen meer achteraf.

Over Mr. Einstein

Mr. Einstein is ontstaan vanuit een jarenlang avontuur in de horeca-uitzendbranche. Binnen korte tijd werden we wereldkampioen ‘plannen’ en maakten we kennis met de werknemers van de 21e eeuw. Een generatie die andere eisen stelt aan zijn werknemerschap en het liefst zelf de touwtjes in handen heeft als het gaat om wanneer en met wie er gewerkt wordt. We zagen doorgewinterde ondernemers het overzicht kwijtraken in omslachtige Excel sheets. Snakkend naar handvatten om met hun slimme, sterke en eigenzinnige werknemers te communiceren. Vanuit deze gewaarwording werd op een mooie dag Mr. Einstein geboren.

Mr. Einstein is de slimste dienstverlener voor de horeca. Zo hebben wij door onze jarenlange horeca-ervaring een slimme personeelsplanning tool ontwikkeld. Deze tool zorgt ervoor dat uw medewerkers u helpen met de  personeelsplanning én geeft u op elk moment een helder overzicht van de personeelskosten.

Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid aangeven, zien binnen een oogopslag wanneer er ruimte is in de roosterplanning en kunnen zichzelf direct aanmelden voor een dienst. Hierdoor vult de planning zich gemakkelijk.

Na een dienst geven medewerkers d.m.v. een sterren-rating aan hoe fijn ze gewerkt hebben, en kunt u uiteraard aangeven hoe goed de medewerker gewerkt heeft. Zo maken jullie samen het werken bij uw bedrijf beter én leuker. Ideaal toch!

Mr. Einstein geld

Vraag nu vrijblijvend uw Mr. Einstein Payrollgesprek aan

Mr. Einstein bewegende snor