Mr. Einstein plant

De Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020 voor HORECA bedrijven

Het is tijd om u bij te praten over de ontwikkelingen in de markt omtrent de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de invloed hiervan op onze dienstverlening. De WAB is ingesteld om de kloof tussen flexibele en vaste medewerkers te verkleinen. Omdat wij doortastend inspelen op de ingevoerde wetsverandering kunt u in 2020 met een gerust hart ondernemen!

Mr. Einstein geld

Wat er is veranderd in de WAB?

Mr. Einstein heeft in een duidelijk overzicht voor u de belangrijkste zaken benoemd rondom de nieuwe wet- en regelgeving

HR
Mr. Einstein Payroll voordelen

Sinds 1 januari 2020 worden door de wetswijziging tijdelijke contracten duurder.

Sinds 1 januari 2020 worden door de wetswijziging tijdelijke contracten duurder. Maar wij begrijpen ook dat u niet altijd vaste contracten kunt aanbieden aan medewerkers. Dit kan te maken hebben omdat u geen vaste uren kunt garanderen, denkend aan horecazaken die ’s zomers meer gasten ontvangen dan in de winter. Ook kan het zijn dat het vertrouwen tussen u en de medewerker nog niet optimaal is, waardoor een vaste contract niet de voorkeur geniet. Mr. Einstein denkt met u mee!

Vereisten rondom personeelsplanning.

De WAB vereist meer aandacht voor personeelsplanning gezien de stijgende werkgeverslasten en dus personeelskosten: hoe kunt u als ondernemer de horecamedewerkers zo efficiënt mogelijk inzetten? Mr. Einstein helpt! Onze personeelsplanning software wordt nog belangrijker!

Lamp Mr. Einstein

Gebruik Mr. Einstein in uw voordeel

Onze software geeft u namelijk 24/7 inzicht in de volgende zaken via onze slimme app:

– Personeelsplanning

– Openstaande diensten

– Geplande diensten

– Personeelskosten

– Online trainingen voor uw medewerkers (nieuw!)

– Online kennisbank voor uw medewerkers (nieuw!)

Over Mr. Einstein HR

Mr. Einstein is ontstaan vanuit een jarenlang avontuur in de horeca-uitzendbranche. Binnen korte tijd werden we wereldkampioen ‘plannen’ en maakten we kennis met de werknemers van de 21e eeuw. Een generatie die andere eisen stelt aan zijn werknemerschap en het liefst zelf de touwtjes in handen heeft als het gaat om wanneer en met wie er gewerkt wordt. We zagen doorgewinterde ondernemers het overzicht kwijtraken in omslachtige Excel sheets. Snakkend naar handvatten om met hun slimme, sterke en eigenzinnige werknemers te communiceren. Vanuit deze gewaarwording werd op een mooie dag Mr. Einstein geboren.

Mr. Einstein is de slimste dienstverlener voor de horeca. Zo hebben wij door onze jarenlange horeca-ervaring een slimme personeelsplanning tool ontwikkeld. Deze tool zorgt ervoor dat uw medewerkers u helpen met de  personeelsplanning én geeft u op elk moment een helder overzicht van de personeelskosten.

Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid aangeven, zien binnen een oogopslag wanneer er ruimte is in de roosterplanning en kunnen zichzelf direct aanmelden voor een dienst. Hierdoor vult de planning zich gemakkelijk.

Na een dienst geven medewerkers d.m.v. een sterren-rating aan hoe fijn ze gewerkt hebben, en kunt u uiteraard aangeven hoe goed de medewerker gewerkt heeft. Zo maken jullie samen het werken bij uw bedrijf beter én leuker. Ideaal toch!

Mr. Einstein geld

Vraag een gesprek aan bij Mr. Einstein

Mr. Einstein bewegende snor